Помните, че писахме по-рано този месец за пародийната реклама на Samsung, която

...
Помните, че писахме по-рано този месец за пародийната реклама на Samsung, която
Коментари Харесай

Motorola се надсмива над пародия на Samsung

Помните, че писахме по-рано този месец за пародийната реклама на Samsung, която осмива iPhone, нали? Motorola пусна своята лична подигравка, само че насочена към Samsung.

В рекламата на Samsung се вижда, как iPhone фен  " израства " като минава на смартфон Samsung, откакто осъзнава какъв брой слаби са качествата и функционалностите на iPhone. Motorola продължава хронологично сюжета от там, докъдето свършва рекламата на Samsung. Наслаждавайки се на видеото в новия си Samsung Galaxy Note 8, той е съкрушен, когато приятелката му с високомерен взор изважда новата си Motorola, трансформирайки я в самобитен прожекционен уред, с цел да гледат на стената същото видео.

Похватът на рекламното видео е сходен на този на Samsung. Сходство има даже в заглавията. " Growing Up "  на Samsung става " Up-upgrade ".

Но до момента в който посланието на Samsung акцентира гамата от функционалности на своите устройства, с които печелилят почитатели (като водоустойчивостта или писалката на Note 8), то Motorola подчертава върху своята нова Z серия телефони, създадени взаимно с Polaroid, които са с по-специфични функционалности и надали ще зашеметят толкоз много потребители. 

Ето истинската реклама на Samsung. 

А в този момент вижте и новата реклама на Motorola.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР